Scroll voor meer

Een goede pensioenregeling. Voor werknemers is het een belangrijke arbeidsvoorwaarde. En voor werkgevers is het iets waarmee ze zich kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt. Werkgevers zijn verplicht om medewerkers goed te informeren over hun pensioenregeling.

Maar hoe maak je een complex en abstract onderwerp als pensioen begrijpelijk? Hoe leg je uit wat iemand over 10, 20 of 30 jaar gaat ontvangen terwijl en nog zoveel onzekere factoren zijn?

Het antwoord is Onzepensioenregeling.nl.

  • Voor werkgevers
  • Voor huidige medewerkers
  • Maar ook voor potentiële werknemers die willen weten hoe het pensioen geregeld is bij de nieuwe werkgever

In begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat de impact van bepaalde life events is op de specifieke pensioenregeling. Zoals trouwen, kinderen krijgen, scheiden, arbeidsongeschiktheid, een nieuwe baan, overlijden, en natuurlijk met pensioen gaan.

Uniek is de pensioenplanner. Hiermee krijgen werknemers een compleet beeld van hoe het leven er na hun pensioenleeftijd uit kan zien. In deze tool worden alle relevante toekomstige inkomensgegevens gecombineerd tot één helder overzicht. Dus de AOW en de huidige pensioenregeling, maar ook die van vorige werkgevers.

Ook laat de pensioenplanner zien wat er met het inkomen gebeurt als de werknemer bijvoorbeeld vroeger met pensioen wil of het pensioen flexibel wil laten uitkeren. Zelfs met toekomstige economische ontwikkelingen wordt nu al rekening gehouden. Zo wordt inzichtelijk wat het verwachte inkomen is bij slecht weer, bij verwacht weer én bij goed weer.

Eenvoudig duidelijk voor iedereen.

Whitelabel voor de professionele adviseur

Onzepensioenregeling.nl is beschikbaar voor de professionele adviseur middels een whitelabel. Dit betekent dat de adviseur de volledige tool kan aanbieden aan hun relaties zodat alle werkgevers kunnen profiteren van de voordelen die de tool biedt.

Door de mogelijkheid van het whitelabel kan Onzepensioenregeling.nl uitgerust worden met een eigen look and feel. Hiermee wordt een vertrouwd beeld gecreëerd voor zowel de werkgever als de werknemer.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?