Whitelabel voor de professionele adviseur

Onzepensioenregeling.nl is beschikbaar voor de professionele adviseur middels een whitelabel. Dit betekent dat de adviseur de volledige tool kan aanbieden aan hun relaties zodat alle werkgevers kunnen profiteren van de voordelen die de tool biedt.

Door de mogelijkheid van het whitelabel kan Onzepensioenregeling.nl uitgerust worden met een eigen look and feel. Hiermee wordt een vertrouwd beeld gecreëerd voor zowel de werkgever als de werknemer.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Pensioen begrijpelijk maken

Onzepensioenregeling.nl biedt een online pensioen informatie omgeving die voor iedereen begrijpelijk is. Zo kan de werkgever, potentiële en bestaande werknemers van voldoende informatie voorzien over hun pensioenregeling.

 

Deze oplossing is toepasbaar op elke pensioenregeling

Onzepensioenregeling.nl is volledig modulair opgebouwd. Dat betekent dat iedere soort pensioenregeling past en gecommuniceerd kan worden. Is deze bij een verzekeraar ondergebracht, premie pensioeninstelling, algemeen pensioenfonds of is er een verplichtstelling van een pensioenfonds? Geen probleem.

Het maakt ook niet uit of het om een beschikbare premieregeling of een salarisdiensttijd regeling gaat (bijvoorbeeld middelloonregeling). De regeling wordt in simpele taal uitgelegd in combinatie met afbeeldingen, uitleg van moeilijke begrippen en filmpjes van de uitvoerder.

 

De pensioenplanner 

De pensioenplanner wijkt in positieve zin af ten opzichte van vele andere planners van zowel verzekeraars als andere aanbieders. Doordat de gehele regeling geprogrammeerd is kan een potentiële werknemer al volledig plannen met zijn pensioen, dus nog voor dat hij aangemeld is bij de uitvoerder! Hiervoor is geen upload nodig vanuit mijnpensioenoverzicht.nl. Wanneer deze wel geupload wordt kan met alle pensioenen gepland worden. Bijvoorbeeld eerder met pensioen of uitruil van pensioen, etc.

Dit stuk is zeer belangrijk voor het invullen van de zorgplicht van de werkgever. Een werknemer moet namelijk al voordat de handtekening onder de arbeidsovereenkomst gezet wordt weten wat voor soort regeling het is, wat er wel en niet gedekt is en ook wat het oplevert.

Indien de pensioenregeling wijzigt

Onzepensioenregeling.nl houdt alles up-to-date. Zowel aanpassingen vanuit de overheid als bij aanpassingen van de pensioenregeling zelf. Ook als de pensioenregeling afloopt en deze wordt verlengd bij een andere uitvoerder kan Onzepensioenregeling.nl daarop aangepast worden.

 

Wat biedt Onzepensioenregeling.nl nog meer?

Onzepensioenregeling.nl biedt standaard twee talen aan, te weten Nederlands en Engels.

De ontwikkelingen in de markt worden scherp in de gaten gehouden voor zover die van toepassing zijn op de betreffende pensioenregeling. Nieuwsitems bieden veel aanvullende informatie. Mocht je zelf een nieuwsitem willen plaatsen is dat mogelijk.

 

Samenwerking met verzekeraars

Via een samenwerking met alle pensioenuitvoerders wordt alle content up to date gehouden.

 

Financiële planning

Om een volledige financiële planning voor de werknemers te kunnen verzorgen zijn wij hiervoor een samenwerking aangegaan met PensioenRust.