Scroll voor meer

Met Onzepensioenregeling.nl is het mogelijk om de werkgever op alle vlakken te ondersteunen wat betreft pensioencommunicatie. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de financiële planning voor de werknemer. Onzepensioenregeling.nl is hiervoor een samenwerking aangegaan met een van de meest vooruitstrevende planningstools op de markt. FinRust.

Pensioen

FinRust helpt adviseurs om snel en effectief de financiële situatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en het doelkapitaal te bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden. Minimale invoer, snelle DigiD koppelingen en slimme grafieken leiden tot maximaal inzicht én een snel proces. Daarnaast kunt u met één klik de gevolgen zien van eerder of later stoppen met werken. FinRust rekent namelijk alle pensioenen automatisch om naar de gewenste pensioenleeftijd. Alles in netto bedragen per maand. Dat is wat klanten begrijpen!

Overlijdensrisico

FinRust helpt adviseurs de financiële situatie van de klant en partner bij overlijden binnen 5 minuten in kaart te brengen. In één oogopslag is helder wat de terugval in netto-inkomen per maand is! Vervolgens rekent FinRust het tekort als doelkapitaal uit. U vergelijkt dus niet alleen premies maar biedt meer waarde en uw dossier is compleet!

Samen sterk

Door deze samenwerking is de meest uitgebreide oplossing voor pensioencommunicatie in pensioenland ontstaan. Als adviseur kom je dichter bij de werknemer en financiële planning creëert de kans op cross selling. Wanneer je gebruikt maakt van Onzepensioenregeling.nl en FinRust krijg je als adviseur ook nog eens korting!